Kwekerij Aarts

Traceerbaarheid

Traceerbaarheid

Vanaf het moment dat onze komkommers of tomaten in de eind verpakking zitten wordt er een code op geprint. Iedere doos of kist is traceerbaar tot de oogstafdeling nauwkeurig. Dankzij een unieke productcode is het product te traceren in de handelsketen.

Het product kan rechtstreeks worden opgehaald van ons bedrijf of we brengen het product naar het distributiecentrum van Kompany.

Hiervan vertrekt het product via de koper of exporteur naar het distributiecentrum van het grootwinkelbedrijf.

Via dit distributiecentrum komt het product uiteindelijk in de supermarkt en bij de eindconsument. Het product kan ook rechtstreeks van ons bedrijf worden verladen maar dit loopt altijd via Kompany.

Strenge productcontroles

Ons product wordt door verschillende instanties geïnspecteerd. Allereerst door onze afzetorganisatie via keurmeester op het distributiecentrum of op de tuin. Deze worden weer gecontroleerd door de KCB, een landelijke overheidsinstantie.

Verder is het mogelijk dat er op residu wordt gecontroleerd door de NVWA (Voedsel- en Waren Autoriteit), de AID (Algemene Inspectiedienst), via het residumonitoringsysteem conform GLOBALGAP-richtlijnen, het grootwinkelbedrijf en milieuorganisaties.

We zorgen er daarom voor dat ons kwaliteitsproduct altijd binnen de gestelde kwaliteitsnormen vallen. En doen ons uiterste best de beste kwaliteit te maken.

Get in touch