Kwekerij Aarts

Duurzaamheid
en Innovaties

Hier past het stukje innovatie duurzaam telen misschien het beste onder.

Verkoop

De verkoop van onze komkommers en tomaten vindt plaats door Kompany. Kompany is een coöperatie van en voor telers. De kracht van Kompany schuilt dan ook in de goede samenwerking met haar telers. Samen met de telers streeft Kompany elke dag weer naar perfectie in zowel teelt als afzet, waardoor we de markt van de allerbeste en lekkerste groenten en fruit kunnen voorzien.

Door de verkoop van Kompany worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers aangeven in welk fust de komkommers of tomaten moeten worden verpakt en waar dat zij het product wensen af te halen.

De komkommers en tomaten gaan overwegend naar het buitenland en dan met name naar Duitsland. Onze producten zijn gecertificeerd voor GlobalGap en voldoen hiermee aan de normen van grootwinkelbedrijven.

Kompany heeft een eigen fust ontwikkeld met handelsnaam. Ook wordt er direct in kopers dozen of meermalig fust van grootwinkelbedrijven verpakt. Komkommers worden geoogst en aangeboden in verschillende sorteringen. De belangrijkste sorteringen zijn komkommers van 360-410 gram en 410-510 gram.

De tomaten worden per 5 of 6 kilo in dozen of kisten verpakt.

Get in touch